top of page

Proč je ušití svatebních šatů na míru skvělá volba?

Známe to asi všechny, vyrazíte na nákupy, chcete si koupit něco hezkého, ale když dorazíte do obchodu, málo co vám opravdu sedí anebo je vyrobeno z materiálu, který je vám příjemný.


Se stejným problémem často bojují i nevěsty ve svatebních salónech. Vyrazí si zkoušet svatební šaty. Mnohokrát s velmi konkrétní představou svých vysněných šat. Málokdy však ty vysněné najdou. Obzvlášť takové, aby jim úplně přesně padly. Často je problém délka, dekolt anebo objem pasu. Případně nevěstě nádherně sedí vršek, ale nelíbí se jí sukně, která je například na její představy až moc nadýchaná, nebo naopak příliš úzká. Těch možností je spousta, každý jsme individuální a každý máme jinou představu. U klasického oblečení nakonec většinou uděláme kompromis, ale proč by to tak mělo být u svatebních šatů? Přeci jen je to váš speciální den a tudíž si zaslouží i speciální šaty!

Buď tedy uděláte kompromis, anebo vaše problémy s konfekčními šaty vyřeší šití svatebních šatů na míru. Rozhodně je to jednodušší cesta jak proměnit vaše vysněné šaty v realitu. Jaké jsou tedy výhody šat ušitých na míru?


  • Šaty ušité na míru dokonale padnou vaší postavě. Ať už jste třeba menšího vzrůstu, nebo naopak jste vysoká a všechny šaty v salonech jsou vám krátké, šaty ušité přímo na vás vám dokonale padnou ve všech směrech.

  • Šaty budou přesně podle vašich představ. Šaty, které si necháte ušít na míru budou velmi pravděpodobně přesně podle vašich představ, snů a i těch nejtajnějších tužeb. Budete moci ovlivnit i sebemenší detaily.

  • S předchozím bodem se pojí i další výhoda a tou je jedinečnost! Vzhledem k tomu, že šaty budou šité dle vašich představ a vašeho návrhu, kde budete mít velké slovo, je tudíž jen velmi malá pravděpodobnost, že někdo další bude mít stejné šaty jako vy.

  • Šaty budou jen vaše a tudíž se nebudete muset celý den stresovat zda je náhodou nezničíte a jak velké penále budete případně muset půjčovně zaplatit. Zároveň si s nimi po svatbě budete moci dělat, co budete chtít. Ať už se rozhodnete, že si je necháte na památku, necháte si je případně obarvit či zkrátit, anebo je prodáte, rozhodnutí je jen na vás.

Za nás jsou šaty na míru jednoznačná volba! Pokud i pro vás, tak se neváhejte na nás obrátit. Rády s vámi probereme střih, materiály a jakékoliv další detaily. Pro domluvení individuální konzultace nás můžete kontaktovat na telefonním čísle, e-mailu, sociálních sítích nebo přes kontaktní formulář na našich webových stránkách.

105 zobrazení0 komentářů
bottom of page